SUZUKI Offroad 4X4
PARTS

Wie zijn wij?


Mijn naam is Egbert Jan de Vries en ben sinds 1997 zeer actief in de 4x4 sport. En vanaf de eerste dag verslaafd aan het 4x4 virus, dit virus deel ik vanaf dag 1 met mijn echtgenoot Jeldau. Zij heeft ook al veel technische kennis in huis en kan u op vele vragen antwoord geven, zij zal meestal ook de telefoon beantwoorden.


Inmiddels is onze oudste zoon ook zeer actief, hij volgt momenteel de opleiding automonteur en werkplaats management, en leeft zich uit bij ons in de werkplaats.


Op organisatorisch vlak waren wij ook actief, wat mede heeft geleid tot het oprichten van een officiële Suzuki 4x4 club nl: www.suzuki4x4friesland.nl


In de loop der jaren kwam er steeds meer de vraag naar nieuwe betaalbare onderdelen in het noorden van het land. Na enig speurwerk bleek dat er in het noorden bijna niets te vinden was op Suzuki gebied, vandaar dat we in 2008 een eigen bedrijf ben gestart in 4x4 producten.
Onder "producten" kun je zien wat wij ongeveer leveren. Staat het er niet tussen wat je zoekt, bel of mail ons want vaak hebben wij het wel op voorraad!!


Veel plezier op de site en veel sleutel plezier.

 


Egbert Jan & Jeldau