SUZUKI Offroad 4X4
PARTS

Het mennen is ontstaan, nadat aanvankelijk alleen de jongste zoon zou gaan mennen met zijn pony, maar deze pony toch nog iets te fel voor hem was en dus wij als ouders eerst de leidsels in handen hebben genomen. Paardensport is een oude hobby die Egbert en ik vroeger ook samen deelden, alleen zijn we nu in de paardenmarathonsport beland, een andere tak dan vroeger.
Nu wordt de sport door ons alle vier beoefend en  het heeft toch zeker wel wat overeenkomsten met 4x4 terreinrijden. Al is het dan met 1 pk, het gaat om wendbaarheid en vooral behendigheid van menner en pony en in deze sport ook om snelheid. En natuurlijk worden de modificaties die we aan de marathonwagen hebben toegepast ook weer uit gevoerd door de heren zelf. En nog 1 overeenkomst…ook dit gaat vaak over onverharde wegen (Offroad) en door waterbakken, met als gevolg dat de wasmachine hier overuren maakt.
Ons team heet Menteam Offroad, omdat we het eerste jaar als onbekende rijders op de wedstrijden vaak een T shirt of windjack aan hadden met op de achterkant het logo van Suzukioffroad.nl. Velen kenden ons nog niet van naam, maar 4 met hetzelfde shirt aan en al gauw werden we de menners van Offroad genoemd. Of werd er langs de kant gezegd, das één van Offroad.
Reclame werkt dus, en omdat we in 2012 in verschillende samenstellingen gingen wedstrijdrijden en er meer rijders zijn die een menteam vormen, vonden wij het wel een leuk idee om onder de naam Menteam Offroad te gaan rijden. Dus mooie reclame bodywarmers aangeschaft met eigen logo.
En het leuke is dat we ook een Facebook pagina hebben opgezet van ons team met recente wedstrijd verslagen, en deze wordt nu door diverse mensen gevolgd.
 

Volg ons via : www.facebook.com/menteamoffroad
of voor een foto impressie zie HIER